perjantai 19. syyskuuta 2014

Westside Barbell- voimaharjoittelu menetelmäWestside Barbell on legendaarisen Louie Simmonsin kehittämä voimaharjoittelu menetelmä. Simmons on ollut maailman eliittitason voimanostaja viimeisen 37 vuoden ajan. Hänen menetelmän salaisuus piilee Simmonsin innokkuudessa tutkia, kokeilla ja parantaa eri menetelmiä ympäri maailmaa. Tuloksista mainittakoon että Westside Barbellin nimissä on 5 10:stä kaikkien aikojen kovimmista voimanosto yhteistuloksista. Simmons on kirjoittanut yli 300 artikkelia, 3 kirjaa ja tuottanut 10 videosarjaa voimaharjoittelusta. Hän toimii myös mm Seattle Seahawks ja Green Bay Packers NFL joukkueiden voimavalmentajana. New Zealand All Blacks ja Melbourne Storm Rugby puolelta ovat luottaneet herra Simmonsin oppeihin.

Myös CrossFit Inc on luottanut Louie Simmonsin oppeihin. Simmonsin artikkeleita löytyy CrossFit Journalista jo vuodelta 2009. Hän on myös toiminut CrossFit Powerlifting Cert:n kehittäjänä.

Jos lukuisat urheilijat, huippujoukkueet ja CrossFit Inc luottaa Louie Simmonsin oppeihin, niin luotamme mekin. Onneksemme Simmonsin ainoa luotettu valmentaja jolla on oikeudet opettaa systeemiä euroopassa löytyy Suomen Saarijärveltä.

Sakari is the only one here or abroad that I would ever consider doing this with. I have high regard for his knowledge and how he presents it.” - Louie Simmons

Sakari Selkäinaho on 52 vuotias suomalainen voimaguru. Selkäinaho on kilpaillut 38 vuotta joista 31 vuotta kansainvälisellä tasolla. Hänellä on 9 MM mitalia, 8 euroopan ja pohjoismaidenmestaruus mitalia sekä lukuisia SM mitaleja. Hän siis tietää mistä puhuu.

"Olen kokeillut jokaista treenisysteemiä jonka olen käsiini saanut. Bulgarialaista, venäläisten treenimetodeja, länsimaista periodisointia. Löysin Westside–systeemin vuonna 1995 ja siitä saakka se on ollut oma juttuni jolla itse pystyn harjoittelemaan tehokkaimmin ja parantamaan tuloksiani. Kokeilin vastuskumeja ensimmäisen kerran 1996 ja aloitin Girya-treenit 1999. 
Olen säännöllisesti mukana jokaisella harjoittelun osa-alueella olipa se ohjelmien suunnittelua, laitteiden tuotekehittelyä, vammojen kuntoutusta, varusteiden testaamista ja tuotekehittelyä tai nostamista. Olen ollut kilpailunjohtajana ensimmäisessä round-systeemillä Suomessa järjestetyssä voimanostokisassa 1985 ja ensimmäisessä siviileille avoimessa sotilaspenkkikisassa. Toin Westside-systeemin Suomeen 1995 ja vastuskumit 1997. 
Westside Barbell on minulle paitsi yhteistyökumppani myös ylpeydenaihe sillä sen avulla olen oppinut ja tuonut uutta voimaharjoitteluun eri lajeissa. Olen ajan myötä myös saanut antaa takaisin Westsidella omia kokemuksia sekä uusia ideoita."  
- Sakari Selkäinaho


Lokakuusta jouluun tulemme keskittymään voimaharjoitteluun CrossFit modifioidulla Westside Barbell menetelmällä. Suomessa mm box100, CrossFit Kuopio ja CrossFit Porvoo ovat saaneet hyviä tuloksia aikaiseksi kyseisellä metodilla. Maailmalla CrossFit Verve lienee tunnetuin säännöllisesti Westsiden menetelmiä käyttävä sali.

Tästä syystä haluamme tarjota ainutlaatuisen tilaisuuden Basementin jäsenille osallistua asiantuntijan oppeihin syyskuun viimeisellä viikolla. Suosittelemme lämpimästi jokaiselle, tasosta riippumatta, osallistumaan seminaariin jotta voimannosto jaksosta saa mahdollisimman paljon irti! Alla linkki osallistumiseen. Varaa paikkasi ajoissa! Tätä et halua missata!

Tästä linkkiä seminaariin:

https://www.wodconnect.com/crossfit-basement/seminars/532

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti