tiistai 2. tammikuuta 2018

Heikkouksista eroon Basement Skills- ohjelman avulla

Se ois taas uus vuos ja uudet kujeet! Monella varmasti on tähtäimessä opetella uusi taito vuoden 2018 aikana, joten siksi me ollaan tehty se teille helpoksi. Meillä on sinulle ratkaisun avaimet kunhan vaan olet valmis tekemään vaadittu työ.

Uuden taidon oppiminen on monesti hankalaa ja aikaa vievää. Varsinkin jos lähdet opettelemaan sitä omin päin niin sanotusti "kantapään kautta".  Mikäli et kuulu niiden lahjakkaiden joukkoon jotka  vetävät itsensä suorille heti ensimmäistä kertaa kokeillessaan muscle uppia, kannatta sinun edetä askel askeleelta. Jauha oikeita asioita oikeeseen aikaan Basement Skills progressioiden kautta.

Progressioiden kautta vahvistat oikeita lihaksia joita taito vaatii ja samalla harjoittelet turvallista liikerataa. Mikäli etenet suoraan itse liikkeeseen on vaarana että liikerata on väärä eikä lihaksisto ole vielä valmis ko liikkeeseen. Tämä luonnollisesti johtaa loukkaantumisiin. Harjoittelemalla hyvin liikkeiden progressiot varmistat myös että voit joskus siirtää tietoa eteenpäin kun joku sitä tarvitsee.

Basement Skills- ohjelma töölön boksilla.


Jotta sinäkin voisit turvallisesti ja järkevästi harjoitella uusia taitoja tai parantaa jo opittuja taitoja, me olemme luoneet Basement Skills- ohjelman. Basement Skills- ohjelma on suunniteltu siten että harjoittelet taitoja omin päin esim Open Gymillä. Seinältä löytyy lokerikko missä on ideoita eri taitoharjoitteluja varten. Omatoimisen harjoittelun tueksi Basementin Youtube kanavalle on upotettu videoita jossa demonstroidaan miten taitoja käytännössä harjoitellaan. Open gymeillähän on aina myös koutsi paikalla, joka ilomielin neuvoo taitojen harjoittelussa.Tämän helpommaksi uuden taidon opettelemista ei voi tehdä. Kaikki on ennalta mietittyä juuri sinua varten. Valitettavasti taitojen opettelemista emme voi tehdä sinun puolesta. Loppu on sinusta kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti